Produkty, warianty i Twoje kadry
Dodaj zdjęcia do wybranych produktów, dopasuj kadry i sprawdź warianty. Gdy wszystko będzie gotowe, przejdź do koszyka — produkty i zapisane pliki zostaną przekazane razem. Lista pozostaje w tej przeglądarce na tym urządzeniu.
Opróżnienie zachowa produkty, warianty, zdjęcia i kadry w sekcji „Zapisane listy”.
Twoja bieżąca lista jest pusta
Wybierz produkt, dodaj zdjęcie i zapisz kadr na jego karcie. Możesz też dodać sam produkt przyciskiem +.
Poznaj kolekcjeZapisane listy
Do zapisanych produktów i zdjęć wrócisz w tej samej przeglądarce na tym urządzeniu. Nie synchronizują się z innym telefonem ani komputerem. Usunięcie danych przeglądarki usuwa lokalne zapisy.
Najpierw opróżnij bieżącą listę, aby zachować ją na później i przywrócić inny zapis.